Tidsrom mandag - fredag: Kl. 08.00-16.00 Deltagere kan komme før kl.08.00 eller være hos oss etter kl. 16.00. Da under eget ansvar og uten arrangert aktivitet.

Uke 26: 27. juni –1. juli FULLT!

  • Dagleir for nybegynnere med litt rideerfaring 
  • Dagleir for elever med rideerfaring. Må kunne mestre hesten i alle gangarter og kunne hoppe hinder

Uke 27: 4. –  8. juli Opprinnelig feltrittsrideleir - endret til rideleir for øvede

  • Nybegynner dag med hest. Her kan du lære å ri, stelle og kose deg med hest og lek. 
  • Dagleir for elever med rideerfaring. Må kunne mestre hesten i alle gangarter og kunne hoppe enkle hinder

Uke 32: 8. –12. august 

  • Dagleir for nybegynnere med litt rideerfaring 
  • Dagleir for elever med rideerfaring. Må kunne mestre hesten i alle gangarter og kunne hoppe enkle hinder

Pris

Kr. 3600,-

Påmelding

Fyll ut og signer vedlagt skjema og send til: nesrideklubb@gmail.com eller overlever til klubben.

Ridelærere

Vivian Pedersen Nilsen og Siri Ringbærg. Elin Stabæk Halvorsen og Susanne Marjavara Pedersen vil også ha enkelte aktiviteter og undervisningsgrupper.  

Oppvisning

Fredag kl. 14.00. Denne dagen kan foresatte delta som publikum. Vi vil da ha cafe med mulighet til å kjøpe noe godt. Vi har elevene i fokus og ønsker at foresatte kun er til stede fredag fra kl. 14.00. For utenom dette tidspunktet ønsker vi at foresatte ikke er til stede. 

Annen info

Elevene må ha med seg klær slik at de kan være ute om nødvendig og ekstra skifte med klær. De må alltid ha med seg godkjent ridehjelm, hansker og tettsittende klær slik at ridelærer kan se sitsen til eleven. Håret skal være festet i knute eller flette under ridning om man har langt hår. Badetøy og håndkle er fint hvis været tillater bading. 

Mobil kan medbringes. Mobilen leveres til ridelærer i starten av dagen og gis tilbake igjen på slutten av dagen. Trenger de telefon til noe viktig, ta kontakt med en av ridelærerne og de vil kunne bruke mobilen til viktige samtaler el. 

Bilder til sosiale medier

Ridelærerne kommer til å ta noen bilder for bruk på sosialemedier. Hvis du ikke vil at bilder av barnet ditt skal bli offentliggjort, gi beskjed til Vivian.

Det er viktig at alle har med seg drikkeflaske og skikkelig mat, hestefolk trenger næringsrik kost. Vi ønsker ikke at godteri medbringes. Vi selger juice og is. 

Aktiviteter

Dressur, sprang, bommer, kavaletter, turridning, voltige, gymkhana, bading, teori, konkurranser, stell, foring og børsting av hest. 

Godt miljø, samhold og samarbeid er viktig. Vi ser frem til en hyggelig og lærerik uke. 

 

 

Mvh. 

Vivian Pedersen Nilsen Tlf: 402 49 200
Siri Ringberg Tlf: 975 61 662